nilfisk

Nilfisk är ett danskt varumärke som tillhandahåller lösningar rengöringsverktyg bäst. Tillsammans med Kawan Lama Group som ensam distributör, Nilfisk Experience Store komma närmare dig.

Beläget på Living World Alam Sutera Jakarta, presenterar Nilfisk en upplevelse som är förpackad i form av digital och aktiveringsupplevelse. Här kan du göra mer bekant med städbranschen.

Sedan, vad presenterar Nilfisk Experience Store?

Nilfisk Experience Store kommer att vara närmare dig!

Dagens konsumenter vill ha en mängd olika val, Stöd, och praktisk erfarenhet från experter för att hitta lösningar för att hitta rengöringsverktyg för sina företag.

Med utgångspunkt från detta behov presenterar Nilfisk Nilfisk Experience Store först i Indonesien. Självklart inuti Lagra det kommer att ge en fantastisk och annorlunda upplevelse.

Faktum är att du kan lära känna olika Nilfisk-produkter, se produktdemonstrationer, utbildning genom ett centralt digitalt informationssystem, samt en rad stödjande aktiviteter som intresserar dig.

nilfisk butik
Nilfisk Experience Store invigningsprocession på Living World, Alam Sutera

Nilfisk Experience Store sammanför innovativa Nilfisk-produkter, från konsument till industri. Så konsumenter kan lära sig och uppleva hur deras favoritrengöringsmaskin fungerar.

Nilfisk Experience Store har även träningszoner och särskild stödverksamhet med en rad aktiviteter som t.ex Salesman utbildning, Samarbetskurserseminarier och andra evenemang.

Varför du bör besöka Nilfisk Experience Store?

Nilfisk Experience Store tillhandahåller interaktiva skärmar för att stödja och tillhandahålla digitala upplevelser, samt olika stödjande aktiviteter för kunder.

Du kan hitta fler än 15 stå produkt visa med digital och interaktiv information som får kunderna att känna sig industriella erfarenhet faktiskt, särskilt för branschen F&B, olja och gas, fordon, och Gästfrihet.

Dessutom, i Nilfisk Experience Store det finnst Industriell Virtuell verklighet (VR) först i världen som visar den faktiska användningen av produkten.

Så du ser arbetsprocessen för Nilfisk-produkter på ett pedagogiskt och interaktivt sätt genom en modern virtuell värld.

Det bedrivs också samarbetsaktiviteter med organisationer som skapar upplevelser evenemang den riktiga i Nilfisk Experience Store. En av dem är genom utbildningskurser och Träning i samarbete med läroanstalter.

Syftet med detta evenemang är att stödja länk och matcha affärsvärlden och industrivärlden, så att Indonesien har mänskliga resurser som är i enlighet med internationella standarder.

Du kommer också att få reda på mer information och teknik som ägs av Nilfisk genom produktdemon. Faktum är att du direkt kan konsultera om produkter som är lämpliga för ditt företags behov.

Kom igen, var ett vittne för att känna upplevelsen Industriell virtuell verklighet Först i världen. Besök omedelbart Nilfisk Experience Store 1:a våningen block 1-05, Living World Alam Sutera.

nilfisk butik
Utsikt över Nilfisk-butiken i Living World, Alam Sutera

Nilfisk produktrekommendationer

Tja, vi har också några rekommendationer för Nilfisk-produkter som du kan hitta på www.my.NewzBugs.com hemsida.

1. Dammsugare

Att städa huset blir lättare om du använder en dammsugare från Nilfisk som har hög sugkraft och ett rengöringsfilter.

Du kan välja vilken funktion som är för torrt damm eller samtidigt med vått, enligt följande.

Nilfisk dammsugare
Bravo torrdammsugare 700w

Köp här

Nilfisk dammsugare
Attix torr- och våtdammsugare 50-01

Köp här

2. Högtryckstvätt

Högtryckstvätt är ett rengöringsverktyg som har en högtryckssprayteknik. Du kan välja en kabel som har en längd på upp till 10 meter och har hjul så att dess funktion är maximal för olika delar av huset.

nilfisk högtryckstvätt
Högtryckstvätt D140.4-9 X

Köp här

nilfisk högtryckstvätt
Högtrycks varmt & kallt H110 E

Köp här

Det är några rekommendationer för Nilfisk-produkter som du kan ha. Oroa dig inte, alla produkterna ovan har en officiell 12-24 månaders garanti och du kan göra anspråk om det finns ett problem.

hitta de bästa nilfisk-produkterna KLICKA HÄR

Genom rupparupa.comkan du också köpa olika andra hushållsartiklar, allt från verktyg till elektronisk utrustning från välkända varumärken som tillhör Kawan Lama Group, såsom ACE, Informa, Krisbow och många fler.

Leave a Reply